Samostatné vyhodnocení pro YanusQuu!!

8. října 2008 v 21:26 |  wYhOdNoCeNí SB ♪
Tímto se chci omluvit,protože jsem na ni ve vyhodnocení zapomněla. x) Tudíž si zaslouží odměnu x)

---


Smajlíka máš tohoto
,znamená to,že jsi nejlepší SB x))




Tak !! AA máme tady YANUSQUU!! k té nemám ABSOLUTNĚ ABSOLUTNĚ ABSOLUTNĚ ABSOLUTNĚ ŽÁDNÉ KOMENTÁÁŘE!! PROTOŽE TADY TODLE SB ... JE TAK ÚÚŽASNÉ,ŽE TO PROSTĚ ANI MOŽNÉ NENÍ! NENÍ TO MOŽNÉ A NE A NE A NE!! TEDA POKUD SE S NÍ SPŘÁTELÍTE,MÁTE SE NA CO TĚŠIT! xD ÚŽASNÁ,BOMBOWÁÁ HOLČINQA SE ZLATÝM SRDÍČQEM,ZWEDNE MI VŽDYCKY NÁLADU,TŘEBA JAK JSEM MĚLA MAMKU V NEMOCNICI,DOKÁZALA MI TU NÁLADU ZWEDNOUT xD JE S NÍ SRANDA,TŘEBA JAK NADÁWALA NA POČITADLO KTERÉ JI POTOM OPRAWILA SUSENQA (STEJNĚ BEST SB) xDDD NO JO xD MÁM TĚ MOOOOOC RÁDA A NIKDY TĚ NECHCI ZTRATIT,PÁČ BYCH SI TO DO SMRTI VYČÍTALA!! ÚŽASNÉ BESTOWNÍ SB!! ZAPOJÍ SE,PÍŠE TOLIK ALE TOLIK KOMENTŮ ŽE TO NEJDE VYPSAT AAA PROSTĚ...ÚŽASNÉ BESTOFNÍ SBČQO! ŽERU TĚ xDD MTTRR
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 saska saska | 8. října 2008 v 21:35 | Reagovat

nuz mas 100% pravdu mam tu cest a je to moja SEEEGRA a je naprosto UUUUUZASNNNNAAAAA!!!!!

2 yanusQaaa tvoje SB :-******** yanusQaaa tvoje SB :-******** | E-mail | Web | 8. října 2008 v 21:35 | Reagovat

juuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!:) dakujeeeeeem:-******* to je uuplne uzasne!!!!sak to ani nemoze byt pravda xD juuuuj velmi sa tesim!!!!!a som straaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne mooooooc stastna ze sme sb!!!!sak s kym by som poveceroch kecala?!teda komentovala:DDDD moja cmuuuuQ!!!!lubim ta!!!!

3 yanusQaaa tvoje SB :-******** yanusQaaa tvoje SB :-******** | E-mail | Web | 8. října 2008 v 21:36 | Reagovat

hihihi:)nerobteeeee sa cervenaaaam

4 yanusQaaa tvoje SB :-******** yanusQaaa tvoje SB :-******** | E-mail | Web | 8. října 2008 v 21:48 | Reagovat

cica moja!!!!ja uz musim ist off tak papa dobru noc pekne snicky a HLAVNE Dont worry be happy:-*  MTTTTMMMRRRR

5 ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ | Web | 9. října 2008 v 8:57 | Reagovat

Ahoj.

Díky moc za tvůj nádherný komentík.

Jsi skvěla

a mám tě moc rád

a vážim si tě.

Moc

a moc ti děkůji za tvou podporu.

Tvá slova vždy potěší

a dodaj sílů

a úsměv na tváři.

Měj se moc hezký

a sluníčko nech rozáří tvůj úsměv.

Pa.

6 SimsFashion SimsFashion | Web | 9. října 2008 v 12:10 | Reagovat

dobré hodnocení :D xDDD

7 ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ | Web | 9. října 2008 v 13:34 | Reagovat

Ahoj.

Já děkůji to tobě.

Jsi naprosto skvělá.

Pa.

8 ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ | Web | 9. října 2008 v 13:34 | Reagovat

Díky za komentíky.

9 ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ | Web | 9. října 2008 v 13:34 | Reagovat

Díky za blahobpřání.

Pa.

10 ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ ♥ SB ♥ Stefaniel ♥ SB ♥ | Web | 9. října 2008 v 13:35 | Reagovat

Jak se dnes máme ?

11 *_Ms. NathusQa_* twoe [LoFQuJíCí] SBčko které tě MWWRR !!! *_Ms. NathusQa_* twoe [LoFQuJíCí] SBčko které tě MWWRR !!! | Web | 9. října 2008 v 14:18 | Reagovat

JO TO TEDA JE !!!

                    A JAK SE DNESKA MÁŠ ???

       A DĚKUJU ŽE SI ZMĚNILA TU PŘEZDÍFKU xD

12 yanusQaaa tvoje SB  loves you:-************* yanusQaaa tvoje SB loves you:-************* | E-mail | Web | 9. října 2008 v 14:27 | Reagovat

ajooooooooooooooooj!!!nooo ani ja som sa netesila do skoly!!!blew ale tak dalo sa!!nasa anglinarka je na rizikovom tehotenstve!!tak mamee tak blbu ucku!!!waaaaa!kurniiiiik a co ty???prezila si skolu?dufam ze uz mas dobru naladu!!!a ako sa ma mamina?:-*

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama